Liberton
Продукція
пн-пт: з 9.00 до 18.00
UA
RU EN

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

liberton.ua (тут і надалі «ми», «нам», «наш(-у,-их,-ої)»), в якості контролера Ваших особистих даних прагне забезпечити захист і конфіденційність особистої інформації або персональних даних, що надаються для цілей, зазначених нижче. Таким чином, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» («Закон про захист даних »), дане повідомлення інформує Вас про те, яку особисту інформацію ми збираємо, мета її оброблення, і яким чином Ви можете реалізовувати свої індивідуальні права на: доступ, оновлення, зміну або знищення такої інформації.

1. Персональна інформація

З метою відповіді на Ваші запитання, виконання Ваших заявок та адміністрування інтерактивних програм для клієнтів, може виникнути необхідність отримати персональну інформацію про Вас: ім'я, адресу, електронну пошту та номер телефону. Компанія може використовувати цю інформацію для відповіді на Ваші запити та зв'язки з Вами поштою, електронною поштою або за телефоном для інформування про нові продукти, послуги й рекламні акції. Якщо ви розміщуєте запит на відповідь, заявку на надання послуги або пропонуєте матеріали для цього сайту, ми можемо зв'язатися з Вами для отримання додаткової інформації, необхідної для обробки або виконання Вашого замовлення та/або заявки. Однак якщо це не передбачено обов'язковими вимогами відповідного законодавства, ми зобов'язуємось не надавати цю інформацію третім особам без Вашого дозволу, окрім обсягу інформації, необхідної для обробки Вашого замовлення, виконання Ваших заявок або адміністрування інтерактивних програм для клієнтів.
Просимо надавати лише Ваші особисті дані. Якщо інформація стосується іншої особи, Ви повинні отримати на це згоду з її боку.

2. Цілі обробки

Після того, як ми отримали персональні дані, будемо обробляти їх для наступних цілей:
· для спілкування з Вами після/до придбання товару, з метою гарантійного обслуговування, а також з метою запобігання шахрайства, повернення товару, ведення обліку та відстеження наших взаємовідносин і листування з Вами, надання відповідей на Ваші запитання щодо дотримання законодавства, а також внутрішнього обліку, адміністративних і податкових вимог, процесів і політики;
· обробки персональних даних для надання користувачу можливості використання сайту, проведення рекламних кампаній, надання таргетингової реклами, проведення статистичних досліджень і аналізу отриманих статистичних даних;
· зв'язку з користувачем, в тому числі надсилання повідомлень, запитів та інформації, що стосуються використання сервісу, а також обробки запитів користувача;
· поліпшення якості сервісу, зручності його використання, розробки нових сервісів та іншої подібної продукції

3. Неповнолітні

Особи, що не досягли 18 років, не мають права надавати нам інформацію без згоди одного з батьків або законного опікуна, а також не мають права без такої згоди виконувати покупки або інші юридично значущі дії на цьому сайті, якщо це не дозволено чинним законодавством.

4 . Зберігання персональних даних

liberton.ua зобов’язується підтримувати безпеку даних, які Ви надаєте нам, і вживати розумні запобіжні заходи, щоб захистити Ваші персональні дані від втрати, зловживання або змін, з урахуванням заходів безпеки. Якщо у Вас є які-небудь питання з приводу безпеки вашої особистої інформації, Ви можете зв'язатися з нами, використовуючи контактну інформацію, зазначену на сайті. Ми будемо обробляти і зберігати Вашу особисту інформацію до тих пір, поки це необхідно для виконання норм законодавства або для потреб бізнесу.

5. Дані, зібрані за допомогою куки

Куки (надалі cookies) – це невеликий обсяг даних, які відправлені веб-сервіром та зберігаються на комп’ютері користувача. Вони зберігаються в пам'яті пристрою і використовуються для доступу до сайту (наприклад, комп'ютер, смартфон, планшет і будь-який інший пристрій, що використовується для доступу до сайтів). Коли користувачі отримують доступ до сайту ще раз, браузер зчитує сookies, які пристрій вже запам’ятав, і передає дані на сайт, який спочатку створив сookies. Liberton.ua використовує сookies.

6. Зміна політики захисту персональних даних

Ми залишаємо за собою право вносити зміни до наших заходів безпеки та захисту даних через необхідність технічного розвитку. У такому випадку ми також будемо адаптувати нашу політику захисту даних. Тому, будь ласка, звертайте увагу на чинну версію нашої політики захисту даних.